ОВЕН – през този месец се налага да бъдете по-адаптивни, особено

...
ОВЕН – през този месец се налага да бъдете по-адаптивни, особено
Коментари Харесай

Ето какво са ви приготвили звездите за ноември

ОВЕН – през този месец се постанова да бъдете по-адаптивни, изключително априлските Овни. Някои от вас ще би трябвало да уреждат значими финансови въпроси – документи по наследствени парцели, по заеми, застраховки и други значими каузи в разнообразни институции. Положителни резултати може да очаквате след 9 ноември. Комуникацията с близките ще се реализира елементарно и по-често ще срещате схващане у хората. Не е целесъобразно да предприемате рисковани инициативи и огромни капиталовложения. Партньорът ще ви поддържа и цени, стига да не «вадите рогата». Грижете се за здравето си и при нужда направете проучвания. От 24 ноември навлизате в доста позитивен интервал. Имате късмет за триумфи във всяко направление, както и за по-добри доходи. Енергията ви и желанието за обич се покачват. Вдъхновени и настроени положително, действайте самоуверено и покорявайте върхове. 

ТЕЛЕЦ – месецът за вас не е елементарен. Често ще влизат в непредвидена борба с вас и в случай че не ги подминете с усмивка, има заплаха да пораждат доста съществени спорове, които в някои обстановки да приключат с физическо принуждение. Въздържайте се, изключително мъжете. Заради Уран в Телец някои от вас ще са склонни към гневни прояви на яд. Всичко е доста самостоятелно при всеки човек, само че бъдете по-внимателни и търпеливи с хората, изключително с сътрудници, родственици и съседи. При болните и възрастни хора е уязвимо здравето. Шофирайте рационално, работете деликатно с режещи машини и с избухливи субстанции. Предпазвайте се от произшествия и неприятности. До 10 ноември не подписвайте значими контракти, не купувайте нова техника или автомобил. Ако не е животозастрашаващо, избягвайте интервенции. Напрежението в всекидневието след 24 ноември последователно ще спада. 

БЛИЗНАЦИ – доста динамичен интервал на работното ви място и всекидневието ви ще е много натоварено. Някои от вас ще са затрупани с работа и задължения, а други може да изпаднат в противоположната обстановка и да нямат никаква работа, надлежно и приходи. Ако имате работа, бъдете изпълнителни и правилни. Стремете се да не влизате в разногласия с сътрудници. Не е изключено да има структурни промени във компанията ви. Уязвими сте към вирусни и други инфекции. Ако имате предан парцел чартърен, следете дали наемателите заплащат в точния момент отговорностите си. Всеки добре обмислен ход или дума ще ви спестят по-сериозни неприятности след 24 ноември, когато Марс минава в срещуположния на вашия знак Стрелец. В контактите би трябвало да сте изключително деликатни и да се предпазвате от измами и интриги. Някои скрити неща досега могат да излязат нескрито, да се чувствате комплицирани. 

РАК – на фокус през този месец са значими въпроси, свързани с дома, фамилията и децата ви. Въпреки, че всекидневието ви ще е динамично, този месец за вас се обрисува много сполучлив – най-малко до 23 ноември. Имате огромни проекти за промени и нововъведения в дома си. Можете да продадете или купите парцел, да планирате и извършите подготовка по бъдещо строителство на дом за някое от децата ви, да подновите мебели в дома. При някои от Раците може да има нови попълнения в фамилията и да се радват на появяването на деца/внуци. Каквото и да вършиме парите все няма да стигат, само че пък ще е за положително. Отдадените на кариерата си ще жънат триумфи и ще се радват на уважението на хората. Ако имате желание да стартирате нови инициативи и планове, направете го сред 14 и 22 ноември. Не се натоварвайте прекомерно прочувствено и физически след 23-ти, пазете здравето си. 

ЛЪВ – подгответе се душевен за един много под напрежение месец. Акцентът при вас в този момент са работата, домът и околните ви. На работното място може да има промени по най-високите етажи, само че въпреки всичко пазете и своя престиж. У дома постоянно може да пораждат разногласия, да имате грижи към родител или с различен всред околните ви. Сега не е добре да разрешавате въпроси за имущество или да купувате такова. Препоръчително е да извършите застраховка на дома си против течове от съседи, кражба или наводняване. Вземете превантивни ограничения против кражби в дома, в случай че се постанова да отсъствате известно време. Повишаването на банковите лихви ще затруднят хората с ипотечен заем. Разходите ще са повече, бъдете спестовни. Възможни са всевъзможни обрати и непредвидени събития. Въоръжете се с самообладание и не рискувайте в нищо. След 23-ти навлизате в по-успешен и потребен интервал.

ДЕВА – месец ноември ще е кондензиран с връзки, пътувания, договаряния и всевъзможни договорни връзки. През първата седмица бъдете по-разумни в харченето на пари, внимвайте и за загуба на пари или друга движимост. Периодът до 22 ноември е доста мощен и потребен за вас. Ще се изявявате сполучливо, ще постигате мечтаните цели с лекост, макар опитите от страна на някои хора да ви пречат. Проверявайте автомобила си за редовност преди път, както и всеки документ, който би трябвало да подпишете. Не превишавайте скоростта при шофиране. Концентрацията ви е отлична, а мисленето задълбочено. Добър месец за проучвания и разбори, за образование и преподаване, писане и споразумяване на документи, сключване на значими контракти. След 24 ноември навлизате в по-труден интервал. Обърнете внимание на фамилията и дома, както и на личното здраве. 

ВЕЗНИ – акцентът при вас през този месец са финансови въпроси, които би трябвало да разрешите. Може да има повече разноски към член на фамилията. Бъдете рационални и наблюдателни, по-недоверчиви към обещания на хора. Не е подобаващ интервала до 23 ноември за огромни капиталовложения и рисковани инициативи. Стремете се към баланс и непоклатимост в постигнатото. Грижете се повече за здравето си, не се натоварвайте и игнорирайте отрицателно мислещи хора от обкръжението си. Уязвими сте за вирусни инфекции, проблеми с ендокринната или пикочо-половата системи. Желанието ви за непосредственост е мощно, настроени сте оптимистично. Намирайте време за забавения с околните или с другари. След 23 ноември навлизате в по-благоприятен интервал, когато можете да разрешите сполучливо документални въпроси и договорни връзки. Не давайте пари в заем. 

СКОРПИОН – доста от вас до 23 ноември ще се усещат много енергични, само че ще има и такива, при които прочувственото напрежение ще е доста мощно. Съществува риск от съществено опълчване и разногласия с сътрудници или съперници. По-важното, обаче, е да сте внимателни за контузии и произшествия. Не е изключено при заболели хора да се стигне до някаква здравна намеса. Но планови интервенции най-малко до 24-ти не са целесъобразни. Трябва да поддържате връзка с близките по-спокойно – да ги изслушвате, да проявявате схващане и да не налагате мнението си непременно. Да се кара по-разумно по пътищата. При работа с режещи машини или остри предмети да се работи деликатно, както и с документи. Избягвайте пътувания на дълъг и влажен път, изключително през първата половина на месеца. Използвайте градивно звездната сила, бъдете опора на околните си.

СТРЕЛЕЦ – до 8 ноември не се доверявайте сляпо на всеки, изключително на другари, сътрудници или подчинени. Не давайте пари в заем, а в случай че сте шеф наблюдавайте своите чиновници във връзка с парите и оборота. Някои от вас през този месец може да усещат леко намаляване на силата. Имате потребност да възстановите силите си. Добър интервал за усамотение, креативна работа, лекуване, духовни практики и при нужда – работа с психолог. След 24-ти Марс в Стрелец ще ви ентусиазира и увеличи силата ви, само че до към 6 декември не е целесъобразно да предприемате рисковани дейности, поради аспекта му със Сатурн в Риби. Като огнен знак не сте от търпеливите, а в този момент се постанова да сте по-разумни и непрекъснати. Това е годно най-вече за ноемврийските Стрелци. Имате нови хрумвания и цели, само че реализацията им този месец мъчно ще се реализира. Изчакайте още малко. 

КОЗИРОГ – време е да реализирате ваши цели и хрумвания. Сега ще получавате нужната поддръжка от близки и други хора от обкръжението ви. Вероятно ще има от време на време напрежение в всекидневието, само че не се отчайвайте. Месецът е доста подобаващ и за работа в организации или други групови действия. До 8 ноември бъдете по-внимателни за интриги и злословия на работното си място, както и за финансови проблеми или повече разноски към децата. В средата на месеца се стремете към баланс сред работните и фамилни отговорности. Намерете време за околните си и обичани хора, макар многото задължения. След 23-ти може да се чувствате по-разсеяни или комплицирани, с намалена централизация. Ако работите с информация или документи, бъдете по-концентрирани. Довършете стартирани каузи, намалете контактите за към седмица. Разходките на чист въздух ще ви се отразят добре. 

ВОДОЛЕЙ – при някои от вас предстоят основни промени в работата. Може да промените работното място, да зародят разногласия с висшестоящи или пък да има промени в управлението на компанията. За да избегнете спорове в работата, избягвайте разногласия и остра рецензия. Пазете престижа си. При други представители на знака може да има промени в местоживеенето, да възникне нуждата от решение на заможен въпрос или грижи за непосредствен член от фамилията. Бъдете търпеливи, след 23-ти напрегнатите аспекти ще отминат, а с тях и напрежението ще спадне. Навлизате в по-успешен интервал, когато ще започнете да събирате плодовете на труда си. Комуникациите ще са ползотворни и елементарно ще постигате съгласие с хората. Интуицията ще ви оказва помощ да взимате верни решения. Ще получавате и нужната поддръжка от другари, близки и високопоставени хора.

РИБИ – през първата седмица на ноември може да прехвърчат искри в връзките с някого, в това число и в интимните връзки. Но това ще отмине бързо. Ако се опитат по някакъв метод да ви навредят, едва ли ще съумеят. До 23 ноември звездите са на ваша страна – ще успявате да усетите всеки ход или отношение на близките още преди да са споделили нещо или работили. Имате късмет за триумфи в договаряния и покупко-продажби, изпити, състезания, ползотворни пътувания, действия с задгранични сътрудници. През втората половина на месеца при някои от вас концентрацията може да се намали или да взимате малко прибързани решения. Затова обмисляйте повече преди да предприемете деяние. След 23 ноември навлизате в по-труден и спорен интервал, като в този момент най-предпазливи би трябвало да са февруарските Риби. Предпазвайте се от контузии, произшествия и неприятности в работата или фамилията. 

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 3, 11, 17, 18, 23, 24 и 30 ноември.
Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 1, 7, 14, 15, 21, 22, 27 и 28 ноември. 
Неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 4, 5, 6, 12, 13, 19, 20 и 26 ноември. 

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2023:  

Последна четвърт – 05.11.2023 – 10:36 часа – Луна в Лъв
Новолуние – 13.11.2023 – 11:27 часа – Луна в Скорпион
Първа четвърт – 20.11.2023 – 12:50 часа – Луна във Водолей
Пълнолуние – 27.11.2023 – 11:16 часа – Луна в Близнаци

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „ БЕЗ КУРС “:  

01.11.2023 от 14:36 ч. - 01.11.2023 до 23:30 ч.

04.11.2023 от 05:28 ч. - 04.11.2023 до 09:21 ч.

06.11.2023 от 09:25 ч. - 06.11.2023 до 21:39 ч.

09.11.2023 от 06:55 ч. - 09.11.2023 до 10:08 ч.

11.11.2023 от 17:05 ч. - 11.11.2023 до 20:39 ч.

14.11.2023 от 01:03 ч. - 14.11.2023 до 04:23 ч.

16.11.2023 от 00:57 ч. - 16.11.2023 до 09:41 ч.

18.11.2023 от 10:27 ч. - 18.11.2023 до 13:27 ч.

20.11.2023 от 12:50 ч. - 20.11.2023 до 16:29 ч.

22.11.2023 от 17:09 ч. - 22.11.2023 до 19:19 ч.

24.11.2023 от 19:40 ч. - 24.11.2023 до 22:28 ч.

26.11.2023 от 23:52 ч. - 27.11.2023 до 02:40 ч. 

29.11.2023 от 03:03 ч. - 29.11.2023 до 08:53 ч.

Часовете, в които Луната е „ без курс “, са неподходящи за взимане на значими решения, за нови инициативи и планове, за сключване на контракти (включително брачни) и съглашения, за други значими или рисковани дейности. Луната „ без курс “до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава опция подхванатите дейности и взетите решения в тези часове да имат развиване и триумф в предстоящ проект. Тези часове са удобни само за довършителни дейности и рутинна работа. 

Марги Паскалева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР